Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Het 67ste Druivenfestival. Sfeerbeelden van zaterdag en zondag (fotoalbums)

dinsdag 23 sep 2014

Dinsdag 23 september - 't Zit er weer op. Dat velen vandaag met een kater zitten en zware benen, is min of meer te begrijpen. Er wordt wat verzet op zo'n dagen. Wie het hele weekend gewerkt heeft om iedereen op zijn wenken te bedienen, zit waarschijnlijk met pijnlijke voeten maar het is het allemaal waard. Het weer was uiteindelijk beter dan voorspeld en alle activiteiten konden doorgaan. Meer kan een mens zich niet wensen. 
Volgende week vind je op Hoeilander.be en in De Serrist de winnaars van de actie "Ik koop in Hoeilaart".Voor vandaag verzamelden we wat sfeerbeelden; een kweste van nog niet helemaal afstand te nemen van dit topweekend.
 
Foto's: JanVA, KarelVA, MariekeVA en JolienSA
 
Klik hier voor het fotoalbum van zaterdag!
Klik hier voor de fotoshow van zaterdag!
 
Kiik hier voor het fotoalbum van zondag!
Klik hier voor de fotoshow van zondag!