Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Herselt is tien dagen 'thuis' voor de Chiro (fotoalbums)

maandag 21 jul 2014

Dinsdag 21 juli - Het zomerkamp van de chiro ligt dit jaar net boven Aarschot, in de gemeente Herstelt. De oudere groepen, de Tippers, Toppers, Tiptiens en Kerels vertrokken gisteren zondag al met de fiets, net als de Aspi's. De Speelclub jongens en meisjes, de Kadollen, de Kwiks en de Rakkers verzamelden vanochtend op de parking van het station van Groenendaal en namen rond 11u45 de trein. De laatste groep, de allerkleinsten, de Kapoenen, vertrekken pas op vrijdag 25 juli.Op 31 juli komen ze allemaal terug naar huis.Wij waren bij het vertrek en namen enkele foto's.
 
Foto's: KamVA en JanVA
 
Klik hier voor het fotoalbum van zondag (fiets)
Klik hier voor de fotoshow van zondag (fiets)

 
Klik hier voor het fotoalbum van maandag (trein)
Klik hier voor de fotoshow van maandag (trein)