Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Heraanleg gemeenteplein minstens drie jaar uitgesteld

zaterdag 03 mrt 2012

Zaterdag 3 maart - Op de adviesraad voor Lokale Economie, dinsdag, werd de vraag gesteld wanneer het gemeentebestuur de plannen voor de vernieuwing van het gemeenteplein aan de vergadering zouden voorleggen voor advies.
Tot grote verbazing van de vergadering deelde schepen Van Horenbeke, bevoegd voor lokale economie, mee dat de plannen voor een tijd in de koelkast liggen omdat de hogere overheid eerst over de brug moeten komen met subsidies voor de ontdubbeling van de riolering voor het Gemeenteplein, een deel van de Groenendaalsesteenweg en de Marcel Félicéstraat.  Volgens de schepen zou dit minstens nog drie jaar (en waarschijnlijk nog langer) duren. 

Daarom zou het schepencollege beslist hebben de plannen voorlopig niet aan de adviesraden en inwoners van het gemeenteplein, voor bespreken, voor te leggen.
 
Of de vele putten in het wegdek en de voetpaden, in afwachting van de grote werken, zullen hersteld worden, is nog niet duidelijk.