Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Handelaars enkel bereikbaar via Brusselsesteenweg

woensdag 27 feb 2013

Woensdag 27 februari - Door de rioleringswerken in de Sparrebosstraat en het feit dat de Jules Delcordestraat en de Josse Biesmansstraat nog steeds zijn onderbroken ter hoogte van de Brusselsesteenweg, zijn de bakkerij Linda Vandervaeren, Garage Olieslaeger en kapsalon New Look enkel bereikbaar via de Brusselsesteenweg, zowel vanuit het centrum als vanaf de Edmond Vandervaerenstraat.
 
De straat is goed berijdbaar maar wees voorzichtig met de riooldeksels die boven het wegdek uitkomen. Naargelang de weersomstandigheden zou de Sparrebosstraat toch nog enkele weken afgesloten blijven. Ook de grote opruimwerken aan de rand van het Zoniënwoud die op dit ogenblik plaatsvinden, kunnen het verkeer in de Sparrrebosstraat en de Karrenbergstraat hinderen.