Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Gympies doen het weer massaal (fotoalbum)

zondag 26 mei 2013

Zondag 26 mei - Het tweejaarlijks gymgala van de Gympies, dit jaar onder het moto: "was het nu '70, '80 of '90?,  was voor het eerst gespreid over twee dagen. Zowel de zaterdagavond- als de zondagnamiddageditie trokken telkens een volle sporthal en het was opnieuw genieten van zoveel "gezonde beweging" van zoveel kinderen en jongeren.  Omdat de groep te groot wordt, trad het grootste deel van de turners, dansers en springers voor slechts één show in het voetlicht, zodat iedereen tijdens het weekend de kans kreeg om het beste van zichzelf te tonen.
 
Er was opnieuw hard gewerkt om dit evenement op poten te zetten en het bestuur en de monitoren werden dan ook terecht bedankt voor zoveel inzet.
 
Foto's: JanVA