Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Grappig circustheater op 'Hoeilaart Zomert' van 9 augustus

woensdag 23 jul 2014

In het kader van 'Hoeilaart Zomert 2014' organiseert de Cultuurraad in samenwerking met de Jeugdraad een erg leuke circusvoorstelling op zaterdag 9 augustus om 14 uur. Circus Krak speelt 'Kus', een familievoorstelling vanaf 5 jaar. 'Een man en een vrouw. Hij wil haar kussen. Zij hem niet. Veel meer dan een tafel en een koffer hebben deze clowneske personages niet nodig om je mee te nemen in hun prettig gestoorde wereld. Ze vallen dan ook van de ene in de andere grappige situatie en de vraag blijft steeds: krijgt hij zijn zoen? Een voorstelling die je moet beleven!', luidt het
Per voorstelling gaat een deeltje van de opbrengst naar Shangrila Home, een tehuis voor straatkinderen in Nepal.
 
Idee en spel: Els Degryse en Dieter Missiaen. Coach: Tom Roos (Compagnie Wurre Wurre)
 
Meteen na de voorstelling op het voorplein van GC Felix Sohie aan het Gemeenteplein kunnen groot en klein volop stoeien op het strand van Sexy Summertime Festival dat om 15 uur start.