Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Ghislain Dewolf op CD&V lijst Provincie

woensdag 21 mrt 2012

Dit is een persbericht van CD&V Hoeilaart.
 
Vorige zaterdag had onder grote belangstelling het provinciaal congres van CD&V Vlaams-Brabant te Leuven plaats en dit onder het voorzitterschap van Vice-Eerste Minister Steven Vanackere.
Tijdens dit congres werden ook de lijsten voor de verschillende regio's voor de provincieraadsverkiezing op 14 oktober a.s. ter goedkeuring voorgelegd.
 
Voor de regio Vilvoorde, waartoe de gmeente Hoeilaart behoort, zal Ghislain DEWOLF, gemeenteraadslid, als enige kandidaat uit Hoeilaart de 9e plaats op de lijst innemen.
In het verleden heeft Ghislain DEWOLF steeds veel belangstelling betoond voor de werking van de provincie Vlaams-Brabant waardoor zijn kandidatuur voor de komende provincieraadsverkiezing dan ook geen verrassing is.
 
Ghislain DEWOLF kan alvast rekenen op de volledige steun van de CD&V afdeling Hoeilaart.