Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Gezelligheid troef op volks Lindeke Kermis (fotoalbum)

maandag 26 aug 2013

Maandag 26 augustus - Geen enkel ander wijkfeest in onze gemeente biedt zoveel gezelligheid als Lindeke Kermis. De enige voorwaarde is dat het zonnetje schijnt. Dan is er geen betere plek, het laatste weekend van augustus, dan met een pannenkoek voor de neus of een stuk artisanaal gebakken taart te genieten van een unieke zomerdag op 't Lindeke.  
Het werd een zalige dag met veel volk en dus ook veel ambiance. Het eten was van de beste kwaliteit.
Jammer dat Marcel Preyer 's avonds meer dan anderhalf uur te laat van start ging. Iets waar het wijkcocmité weinig kon aan doen, maar een groot deel van het volk was al naar huis.In ieder geval een dikke proficiat aan het wijkcomié voor dit echt Hoeilaarts feest! Wij zijn benieuwd hoe de 25ste editie er volgend jaar zal uitzien?
 
Foto's: JanVA