Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Gezellige Sexy Summertime verdiende meer volk! (fotoalbum)

zondag 11 aug 2013

Zondag 11 augustus - Jeugdhuis Phobos had er werk van gemaakt. Een vrachtwagen zand, een zwembad en vooral toffe muziek vulde het pleintje voor het GC Felix Sohie, dat gisteren het sfeervolle decor vormde voor de editie 2013 van Sexy Summertime.
Al was het duidelijk niet de warmste dag van de zomer, het bleef droog en zonnig genoeg en de vakantieambiance zat er zeker in.
 
Muzikaal mocht dit bescheiden festival er best zijn, vooral de band Sic Bo bracht de ideale temperatuur. Jammer dat het volk maar laat kwam opdagen, waar vooral de afterparty binnen beter van werd.
Het opruimen vandaag van al dat zand en de grote opkuis werd een zware dobber maar de inspanning was zeker de moeite waard!
 
Foto's: KarelVA