Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Gezellig aperitiefconcert doet publiek genieten (video en fotoalbum)

zondag 27 apr 2014
play video

Zondag 27 april - Voor de tweede maal vulden Nero's Muzikanten o.l.v. Chantal Derongé de serre van het GC Felix Sohie met vrolijke klanken. Ditmaal was de slagwerkklas van de academie voor podiumkunsten o.l.v. Dimitri Dumon de speciale gast en dat zorgde duidelijk voor een origineel en virtuoos accent.  Het publiek, een vol huis, genoot zichtbaar van zoveel muzikaal snoepgoed en kon ook het glaasje wijn achteraf waarderen.
 
Wij filmden vier muziekstukjes op video en zorgden natuurlijk ook voro het fotoalbum, als souvenir van alweer een mooie en kwaliteitsvolle zondagochtend.
 
Klik hier voor een tweede fragment!
Klik hier voor een derde fragment!
Klik hier voor een vierde fragment!
 
Foto's: JanVA
Video: JanVA