Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Gat in straat zorgt voor zware schade aan auto's

dinsdag 14 feb 2012

Dinsdag 14 feburari - Valentijnsdag is voor een aantal autobestuurders vanmorgen slecht begonnen. Op de Waversesteenweg, net voorbij de Nilleveldstraat (richting Maleizen) heeft een waterlek voor een grote grondverzakking gezorgd. Vanmorgen vroeg reden zeker drie auto's in de put met zware beschading en zelfs activatie van airbags tot gevolg. Gelukkig vielen er geen gewonden.
 
De voertuigen moesten weggetakeld worden en de waterdienst ging op zoek naar het lek dat duidelijk al een paar dagen ondergronds lelijk had huisgehouden.
 
De technische diensten van de gemeente hebben hun handen vol met het herstellen van de vele gesprongen leidingen door de extreme koude van vorige week.