Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Fotowedstrijd "Zwerfvuil"

woensdag 08 feb 2012

Op zaterdag 24 maart 2012 organiseert Hoeilaart, in samenwerking met Overijse, Bertem, Huldenberg en Oud-Heverlee, opnieuw een opruimactie van zwerfvuil.
Om de Hoeilanders voor deze actie warm te maken, is een fotowedstrijd uitgeschreven. Iedereen wordt uitgenodigd om met zijn/haar fototoestel op jacht te gaan naar originele, verrassende en onverwachte kiekjes van zwerfvuil. Om in beeld te brengen wat mensen zoal (durven) weggooien op straat, in voortuinen, in bermen, in het bos, ... Om te tonen hoe zwerfvuil het straatbeeld en de natuur ontsiert, hoe nonchalant mensen met hun afval omspringen, hoe respectloos sommigen met de openbare ruimte en de natuur omgaan, … Kortom, om genadeloos met zwerfvuil af te rekenen!
 
Waarom deze wedstrijd? 
Met deze wedstrijd wil het gemeentebestuur de aandacht vestigen op het probleem van zwerfvuil. Door de foto’s op publieke plaatsen tentoon te stellen wil het bestuur iedereen confronteren met de gevolgen van rondslingerend zwerfvuil en sensibiliseren om er samen iets aan te doen.
 
Hoe deelnemen? 
Waag uw kans en stuur uw beste foto’s in voor 14 maart 2012. Deelnemen aan de wedstrijd is gratis. De wedstrijdvoorwaarden en het inschrijvingsformulier zijn te vinden op de website www.hoeilaart.be of kunnen afgehaald worden bij de milieudienst.
 
Wat valt er te winnen?
De ingezonden foto’s worden beoordeeld door een divers samengestelde jury. Doe mee! Wie weet valt uw foto in de prijzen! De eerste prijs is een waardebon van 70 euro, de tweede van 35 euro en de derde van 20 euro, te gebruiken bij plaatselijke handelaars.
 
Alle foto’s worden tentoongesteld op het afsluitmoment van de zwerfvuilactie op 24 maart in de gemeentelijke loods.
 
De wedstrijd wordt georganiseerd met de steun van OVAM.
 
Info: milieudienst, tel. 02 658 28 75, e-mail: milieudienst@hoeilaart.be.