Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Fair Trade Picknick: want iedere hap telt! (enkele foto's)

maandag 20 mei 2013

Deze week was het de ”Internationale Week van de FAIR TRADE”. 30.000 mensen in meer dan 100 Vlaamse steden en dorpen kwamen samen om te picknicken met eerlijke en duurzame FAIRTRADE-producten.
De Hoeilaartse WereldWinkel bood op 19 mei een uitgebreid en overheerlijk buffet aan, met aandacht voor eerlijke en duurzame producten. Dit alles onder de vorm van een zomerse picknick. Een 50-tal mensen kwamen hiervoor samen bij de “Vijver van Jeaninne”.
 
Faire producten omdat, voor hun werk en engagement, een eerlijk loon wordt gegeven aan de producenten en leveranciers van Fairtrade-producten.
Duurzame producten omdat we als consument een te grote footprint hebben en hierdoor de toekomst van de volgende generaties op het spel zetten.
 
Picknicken voor het goede doel: WANT IEDERE HAP TELT.