• Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

ERCH wint gemakkelijk tegen Vossem

zondag 16 dec 2012

ERCH - Vossem  4  -  1 Goede wedstrijd van ERCH! ERCH was constant de betere ploeg en dat resulteerde reeds na 15 min in een mooi uitgespeeld doelpunt. Vossem kon even later terugkomen tot 1-1, maar nog voor de rust werd het 2-1.Vossem speelde achteraan op één lijn, maar de snelle jongens van Hoeilaart konden keer op keer de buitenspelval omzeilen en in de tweede helft regende het dan ook kansen voor ERCH. Ze vergaten ze echter eerst af te maken waardoor Vossem terug in de wedstrijd kwam, maar wel nooit echt gevaarlijk was. Op een kwartier voor het einde werd het dan toch 3-1 en dan was de wedstrijd gespeeld. Uiteindelijk werd het nog vrij gemakkelijk 4-1.