• Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

ERCH wint!

zondag 13 okt 2013

ERCH - Waver-Limal  3  -  1          Belangrijke punten voor ERCH. Het begin van de wedstrijd was nochthans niet zo veelbelovend. ERCH kreeg geen greep op het middenveld waardoor Waver-Limal constant de gevaarlijkste ploeg was. Het was echter ERCH dat op voorsprong kwam dank zij een afgeweken schot: 1-0. Vrij snel daarna kreeg Waver-Limal een strafschop en alles terug gelijk: 1-1. Een kwartier voor tijd waren er dan 2 dolle minuten waar ERCH eerst een vrijschop rechtstreeks binnen knalde en daarna Van Brusselen met een hele mooie actie de bal voor zijn ploegmaat klaar legde: 3-1 tot aan de rust. In de tweede helft was het beste van de 2 ploegen er wat van af. Waver-Limal domineerde wel, maar vrij steriel. Hun beste kans belandde tegen de paal en zo in de handen van doelman Penasse. ERCH bleef gevaarlijk op tegenaanval en uiteindelijk bloedde de wedstrijd een beetje dood en bleef de stand ongewijzigd.