Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

ERCH verliest (UPDATE)

vrijdag 01 okt 2010

ERC Hoeilaart - Peutie: 1-2
 Vorige week leed ERC Hoeilaart A ten onrechte zijn eerste puntenverlies op het veld van Hofstade.  Afgelopen zondag kwam er een sterke ploeg op bezoek in de Kapelstraat. Peutie eindigde vorig seizoen immers 2de in 3de provinciale E.  Van bij de aftrap toonden de bezoekers zich het gretigst en konden al na 8 minuten op voorsprong komen ware het niet dat Cedric Penasse met een knappe safe uitpakte.  ERCH kon af en toe wel tegenprikken maar echt doelgevaar leverde dat niet op.
 
Kort na de rust profiteerde de bezoekende spits Lami van een misverstand tussen Debroux en Penasse om de score te openen.  ERCH leek eindelijk wakker geschud en kon een dik kwartier voor tijd op gelijke hoogte komen langs Tom Gysegom die op zijn beurt profiteerde van een slechte terugspeelbal. Maar de Doenders konden het puntje niet vasthouden. Alweer een defensieve blunder van de Hoeilaartse verdediging boodt Lami z'n 2de goal van de dag aan.  Diezelfde speler mocht zich amper 1 minuutje later gaan douchen met dubbel geel.  Maar een gelijkmaker zater voor de Hoeilanders niet meer in.
 
Een puntje was misschien terecht geweest, al speelde ERCH duidelijk z'n zwakste match van het seizoen tot nu toe.  Volgende week volgt de derby tegen Ottenburg en dat wordt wellicht weer een harde noot  om te kraken. Te meer sterkhouder Kevin Van Crombrugge geel geschorst is.
 
Doelpunten: 53' Lami (0-1), 75' Gysegom (1-1), 85' Lami (1-2)
ERCH speelde met: Penasse, Debroux, Vanbever, Chaabi, Janssens, K. Van Crombrugge, Van Brusselen (70' Stiellemans), Gysegom, Beugoms, Oulanti, Maigret.