• Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

ERCH verliest opnieuw thuismatch!

zondag 13 nov 2011

ERCH - Machelen  0 - 2 Het wil voor ERC thuis maar niet lukken. Opnieuw werd er thuis verloren. Deze wedstrijd was zeer belangrijk om aansluiting te houden met de top. Het draaide echter nefast uit.

We zagen nochthans in de eerste helft een zeer goed Hoeilaart. ERCH was de betere ploeg en er kwamen enkele kansen. Hieruit volgde echter geen doelpunt. En zoals zo dikwijls in voetbal, als je de kansen niet benut, krijg je het deksel op de neus. Dat "deksel" kwam 5 min voor de rust: een ogelooflijke knal vanop dertig meter, juist in de winkelhaak. Keeper geklopt en 0-1.De tweede helft was nog niet goed begonnen of er was op een vrijschop van Machelen een misverstand in de verdediging en de bal huppelt tergend traag in het doel: 0-2.

Vanaf dan valt de organisatie van ERCH helemaal weg en is er geen wedstrijd meer. Machelen domineert rustig en Hoeilaart ondergaat. ERC krijgt nog een strafschop tegen, maar de bal wordt tegen de paal gegeven. Maar ook hier kan ERCH zich niet aan optrekken en buiten enkele hoekschoppen gebeurt er niets meer.  Als de traditie wordt voortgezet winnen ze echter volgende week op verplaatsing (Huldenberg, zaterdag om 19h30)....