• Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

ERCH verliest opnieuw

zondag 03 nov 2013

ERCH - Kosova  0  -  2 Brute pech in het begin van de wedstrijd: na een paar minuten komt er een schot van Kosova van juist buiten het strafschopgebied, vlak in de winkelhaak: 0 - 1. Dan wordt het uiteraard moeilijk. ERCH heeft nochthans een goed 2de kwartier in huis met een reeks goede doelkansen. Het blijft echter 0-1 tot aan de rust.Begin 2de helft zelfde scenario: ditmaal een slechte terugspeelbal en Kosova maakt er 0-2 van. Wedstrijd gespeeld. ERCH kan de 2de helft geen vuist meer maken en na een potje rommelig voetbal blijft de stand ongewijzigd. Brute pech: Van Brusselen valt nog uit met een verrekking. Hopelijk is dit niet te erg, want hij is de enige die het vooraan kan waarmaken. ERCH is dus duidelijk in een mindere periode. Het voetbal dat gebracht wordt is niet goed en de kansen worden te vaak gemist. Vooraan wordt er zeker een speler gemist die gemakkelijk een doelpunt maakt. Er is ook een tekort aan fysieke kracht.