• Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

ERCH verliest kostbare punten

zondag 17 feb 2013

ERCH  -  Hofstade   0  - 1 Pijnlijke nederlaag voor ERCH dat nochthans de ganse wedstrijd de betere ploeg was. Hofstade is echter een ploeg die fysisch helemaal in orde is en goed gegroepeerd speelt. Ze waren duidelijk voor een punt gekomen. De volledige eerste helft kwamen ze bijna niet in het doelgebied van ERCH. Alleen in het begin van de wedstrijd waren er voor ERCH enkele kansen. Maar het bleef 0-0. De tweede helft kregen we hetzelfde spelbeeld. Alleen liep het bij ERCH niet meer zo vlot en kwam Hofstade af en toe wat opzetten. Het laatste kwartier drukte ERCH Hofstade helemaal met de rug tegen het doel, maar op één uitbraak klungelde de ERCH-defensie en de eenzame aanvaller van Hofstade kon op 5 min voor afsluiten gemakkelijk scoren. Wedstrijd voorbij!