• Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

ERCH verliest belangrijke wedstrijd

zondag 27 okt 2013

ERCH - Braine   1  -  2  Belangrijke wedstrijd omdat Braine 2 punten minder telde dan ERCH en dus een rechstreekse concurrent is. ERCH begon gehandicapt omdat 3 basisspelers moesten gemist worden. Vooral de afwezigheid van spelverdeler Jeroen van Tricht werd heel sterk aangevoeld. Braine begon heel fel en kon met wind mee domineren. ERCH had het moeilijk, maar halverwege de eerste helft werd de wedstrijd evenwichtiger. Een paar halve kansen langs beide kanten brachten in de eerste helft geen doelpunten.Een doorbraak van Van Brusselen werd echter foutief gestopt en een terechte rode kaart voor de speler van Braine. De tweede helft begon vol verwachtingen voor ERCH, want met wind mee en tegen 10 waren zij aan zet. Dat resulteerde na een kwartier in een doelpunt van Van Brusselen: 1-0. Wie dacht dat de wedstrijd nu al gespeeld was, kwam bedrogen uit. Braine vond zijn 2de adem, was duidelijk fysiek sterker dan ERCH en na 25 minuten konden ze tegen scoren: 1-1. Een rode kaart voor ERCH bracht alles terug in evenwicht. Braine werd nu duidelijk opnieuw de betere ploeg en wat men vreesde gebeurde ook: op 5 minuten van het einde werd een fout in de verdediging afgestraft: 1 - 2! ERCH had niet meer de sterkte om te reageren en verloor zo deze wedstrijd.