• Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

ERCH pakt eerste punt na spektakelwedstrijd (enkele foto's)

zondag 08 sep 2013

ERCH - Stokkel   3  -  3

Eerste thuiswedstrijd van ERCH in 2de provinciale. Stokkel wordt beschouwd als één van de titelkandidaten. Daar was vandaag weinig of niets van te zien. ERCH domineerde de ganse wedstrijd. Dat resulteerde voor ERCH al in de eerste helft in een resem open doelkansen, allemaal jammerlijk gemist. Het laatste kwartier ging ERCH wat op zijn adem trappen en kreeg Stokkel plots heel wat ruimte in het middelveld. Dit resulteerde vlug in 2 doelkansen en evenveel doelpunten. 0-2! Gelukkig kon ERCH toch nog juist voor de rust tegenscoren, 1-2.

De tweede helft had hetzelfde spelbeeld. Heel veel kansen voor ERCH die jammerlijk gemist werden. Zo was het in de 88ste minuut nog steed 1-2. Dan toch een raak schot dat door een speler van Stokkel met de hand uit het doel werd geslagen: rood en penalty voor ERCH. Deze werd perfect omgezet en 2-2. Twee minuten daarna opnieuw strafschop voor Hoeilaart en 3-2. De euforie was echter maar van korte duur want 30 seconden later en al ruim in blessuretijd werd een vrijschop voor Stokkel feilloos in doel getrapt en kwamen ze nog onverdiend op 3-3.

Goede wedstrijd van ERCH, maar er mogen zeker niet elke match zoveel kansen de nek omgewrongen worden.

Foto's: JanVA