• Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

ERCH maakt opnieuw veel doelpunten

zondag 14 apr 2013

ERCH - Moorsel   6  -  1   De eerste helft was ERCH duidelijk de betere ploeg. Men moest echter tot aan het half uur wachten om een eerste doelpunt te zien. Een doorbraak op links mooi afgerond door Gysegoms. binnen de minuut was het 2-0 door Van Brusselen. Match gespeeld dacht iedereen. Waarschijnlijk ook de spelers, want na de rust kwam een nonchalant ERCH op de grasmat (?) en was het Moorsel dat de lakens uitdeelde. Na enkele gemiste kansen, werd het toch 2-1 en dan was het effe bibberen geblazen want Moorsel bleef komen. Gelukkig kon de op tegenaanval opnieuw gescoord worden (3-1) en brak toen de veer bij Moorsel. Het werd uiteindelijk nog vrij gemakkelijk 6-1. Twee doelpunten van Gysegoms en 4 van Van Brusselen. Op naar de titel?