Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

ERC HOEILAART wint tegen Ottenburg (UPDATE)

maandag 04 okt 2010

ERC HOEILAART - Ottenburg: 2 -0  Afgelopen weekend speelde de topper in 3de provinciale E zich af in de Kapelstraat in Hoeilaart met de match tussen ERC Hoeilaart en Ottenburg. Bij ERCH ontbraken niet minder dan 3 kernspelers met Kevin Van Crombrugge (geel geschorst), Timothy Van Brusselen (enkel) en Nicolas Stiellemans (vakantie).
 
In tegenstelling tot de vorige 2 weken begon deze wedstrijd aan een niet al te hoog tempo. De eerste doelkans komt dan ook een beetje uit de lucht gevallen: Yassine Chaabi probeert het van op 16 meter en plaatst de bal op de deklat. Ottenburg kan nauwelijks dreigen en geraakt niet verder dan een paar halve kansen. Iets over het halfuur verovert Mike Beugoms de bal aan de rand van de grote rechthoek maar zijn schot gaat een weinig naast. Na een ronduit teleurstellende eerste helft zien we dat de eerste doelkans na de rust voor Ottenburg is, maar de poging gaat net naast. Er gebeurt dan een hele tijds weinig of niets, al speelt ERCH toch een beetje beter dan tijdens de eerste helft. Het is dan ook niet helemaal onverdiend dat de thuisploeg de score kan openen. Beugoms prikt de rebound van een hoekschop binnen: 1-0. De Hoeilaartse spits wordt bij het scoren echter geraakt aan de knie en moet vervangen worden. De Doenders spelen nu opeens wel voetbal en hebben de match in handen. Maar slecht verdedigen van de thuisploeg eindigt ei zo na in de gelijkmaker van Ottenburg maar de open kans wordt gelukkig de nek omgewrongen. Een minuutje later beslist Jason Janssens de partij na een knappe individuele actie in de zestien: 2-0. Dat is meteen de eindstand
 
Ondanks het lage niveau van de partij, toch een verdiende overwinning voor ERCH dat meer wil om te winnen heeft getoond.  Volgende week volgt de altijd moeilijke verplaatsing naar Melsbroek.  Hopelijk is Mike Beugoms dan hersteld van zijn knieblessure want die zag er niet goed uit.
 
Doelpunten: 72' Beugoms (1-0), 89' Janssens (2-0)
ERCH speelde met: Penasse, Debroux, Chaabi, Leoni, Maigret, Vanbever, Janssens, Oulanti, G. Van Crombrugge (90' Bensellam), Beugoms (72' Vervekken), Gysegom.