Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Erc Hoeilaart wint ruim

zondag 17 okt 2010

ERCH - Tervuren B   4 -1  (update)

Vorige week verloor ERC Hoeilaart op het veld van Melsbroek, maar dat had het eigenlijk voor een groot deel niet aan zichzelf te danken. De Doenders werden niet bepaald verwend door de scheids en ook de afwerking liet het een beetje afweten. Maar niet getreurd, de derby tegen rode lantaarn Tervuren bood een goede gelegenheid om opnieuw wat vertrouwen te tanken. Bart Van Bever en Lander Maigret waren geschorst terwijl Mike Beugoms sukkelt met een blessure aan de knie.

In de openingsfase krijgt Hoeilaart een uitstekende kans op de 1-0 wanneer Timothy Van Brusselen met het hoofd Tom Gysegom alleen voor de doelman brengt, maar die knalt op de paal.  Iets over het halfuur kan de thuisploeg dan toch op voorsprong komen wanneer Jason Janssens een prima voorzet van Aussama Oulanti binnenkopt.

Na de rust blijft ERCH de beter ploeg en na 10 minuten spelen rondt Oulanti een aanval af: 2-0.  Ook Timothy Van Brusselen pikt z'n goaltje mee en maakt er 3-0 van. Tervuren zorgt nog voor wat spanning door terug te komen tot 3-1. Maar wanneer Gysegom na een prima solo de 4-1 op een presenteerblaadje aanbiedt aan Oulanti is de match helemaal voorbij.

Een logische en verdiende overwinning voor ERCH dat nooit in de problemen kwam tegen Tervuren B. Volgende week zal het andere koek zijn want dan volgt de verplaatsing naar Machelen, één van de absolute titelkandidaten.

Doelpunten: 35' Janssens (1-0), 54' Oulanti (2-0), 65' Van Brusselen (3-0), 75' Decoster (3-1), 86' Oulanti (4-1)ERCH speelde met: Penasse, Debroux, Chaabi, Vandervoort (70' Vervekken), Janssens (87' Posho Lofo), K. Van Crombrugge, G. Van Crombrugge (80' Stiellemans), Leoni, Gysegom, Van Brusselen, Oulanti.