Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

ERC Hoeilaart - weekendverslag

zondag 05 sep 2010

Uitslag eerste ploeg: Elewijt - ERC Hoeilaart: 1 - 4 
ERC heeft na twee wedstrijden 6 op 6.

 ERC Hoeilaart kende een geslaagd voetbalweekend. Eerst en vooral trokken de Hoeilaartse duiveltjes (U8 & U9) op zaterdagmorgen haast voor dag en dauw naar Kessel-Lo voor de Coca-Cola Cup. De U9 deden hun best maar troffen sterke ploegen. De U8 van trainer Pol Pieters anderzijds speelden erg sterk en wonnen hun 3 wedstrijdjes. 

Zaterdagavond was het de beurt aan de Hoeilaartse B-ploeg die in vierde provinciale E speelt. Zijn ontvingen streekgenoot Huldenberg B voor een heuse derby.  De Doenders speelden geen al te sterke partij maar konden de 3 punten toch thuis houden langs een doelpunt van Romily Kamalandua in het slot van de wedstrijd. 

Op zondagnamiddag was het de beurt aan de A-ploeg van ERCH. Zij trokken naar het relatief verre Elewijt.  Na een aarzelend begin trok geel-zwart het laken naar zich toe en halfweg de eerste helft kon goalgetter Tom Gysegom Hoeilaart op voorsprong brengen.  Na de pauze was het Hoeilaartse overwicht nog duidelijker en konden de Hoeilanders nog 3 keer scoren langs Timothy Van Brusselen, Kevin Van Crombrugge en nogmaals Tom Gysegom. Toen de wedstrijd al helemaal gespeeld was kon Elewijt nog de eer redden via Pattyn.  Volgende zondag ontvangt ERCH A de A-ploeg van Huldenberg voor alweer een derby.