Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

ERC Hoeilaart verliest eerste punten (UPDATE)

maandag 20 sep 2010

ERC Hoeilaart verliest eerste punten maar blijft aan de leiding 

Hofstade A – ERC   0 – 0  

ERC Hoeilaart A keerde met een puntje terug uit Hofstade, maar kon daar niet helemaal tevreden mee zijn.  ERCH begon snedig aan de partij en eiste tegen de verwachting in het overwicht op. Na een paar halve doelkansen kan Tom Gysegom na een half uur spelen toch de score openen wanneer hij een terugspeelbal binnen kopt.  Maar tot grote verbazing van alles en iedereen, keurt de scheidsrechter de goal af wegens buitenspel.

Na afloop zou de scheids trouwens toegeven dat dit een verkeerde beslissing was. Hofstade kan enkel dreigen van op stilstaande fase maar daar weet doelman Cedric Penasse wel raad mee. Het blijft 0-0 tot bij de rust. Na de pauze is het Hofstade dat wat meer balbezit heeft, maar gevaar komt daar niet uit voort. Naarmate het einde van de partij nadert komt ERCH opnieuw opzetten. Vijf minuten voor tijd lijkt Timothy Van Brusselen een inzenden van Aussama Oulanti te gaan afwerken maar de doelman van Hofstade kan de bal met de vingertoppen op de deklat tikken en weg kans. Nadat beide teams nog elk 1 goede kans krijgen via een afstandsschot, fluit de scheids af. Het blijft 0-0. Op zich is dit uiteraard geen slecht resultaat en met 10 op 12 blijft ERC Hoeilaart aan de leiding in 3de provinciale E.

Maar het onterecht afgekeurde doelpunt blijkt na afloop toch wel een dure vergissing van de scheids want het had aan de Hoeilanders de volle buit opgeleverd. Volgende zondag ontvangt ERCH de ploeg uit Peutie. ERCH speelde met: Penasse, Debroux, Vanbever, Chaabi, Maigret, K. Van Crombrugge, Oulanti, Janssens, Van Brusselen, Beugoms (65' Stiellemans), Gysegom.