En het thema is: HoeilANDERS bekeken!

woensdag 24 apr 2013

Woensdag 24 april - Vanavond stelde voorzitter Erwin Gysens, in het GC Felix Sohie, het thema van het Druivenfestival 2013 voor. Van 13 tot 16 september viert Hoeilaart onder het motto: HoeilANDERS bekeken! Het was de 25-jarige Benoit Amand de Mendieta die zich voor een jaar 'themabedenker' mag noemen: het resultaat van een oproep van het druivencomité, begin dit jaar, naar de bevolking toe.
 
De campagne en het festival zullen de Hoeilander dit jaar op een niet-traditionele manier in de kijker ztten. "De inwoners krijgen de hoofdrol. De klemtoon zal liggen op diversiteit", zegt Erwin. 
 
Elk campagnebeeld zal één tot twee Hoeilanders belichten. De eerste vier affiches (zie foto) tonen Jef De Rudder (Jef van 't school), Bo (de 10 000ste inwoner, Sam (lid van het kerncomité) en Benoit (bedenker van het thema).
 
 
Tijdens het festival zullen ook de vreemdste verzamelingen tentoongesteld worden. Het comité doet daarom een oproep tot alle Hoeilaartse verzamelaars om zich kenbaar te maken. De curator van deze tentoonstelling wordt Gerrit De Cock, zelf een sneakerverzamelaar.
 
Meer info: cultuur@hoeilaart.be of 02 657 05 04.
 
Uiteraard is hoeilander.be heel blij dat wij met al onze letters in het thema te zitten. WIj wensen het kerncomité veel succes en toffe feesten.