Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Een avond met Valentijn (videofragmenten van de liedjes)

dinsdag 14 feb 2012
play video

Dinsdag 14 februari - Voor de gedichtenwedstrijd componeerden Veerle Pauly, WIlly Vervloet, Koen Mertens, Lukas Masschelin en jan Van Assche verscheidene liedjes op basis van dezelfde winnende poëzie. Het resultaat is verrassend. 
 
De eerste vijf fragmenten zijn gebaseerd op gedichten van kinderen tussen 8 en 10 jaar. Daarna is het viermaal de beurt aan de gedichten van volwassenen.
 
Het videoverslag wordt afgesloten met 9 fragmenten van liedjes geschreven in het jaar 2000 op poëzie van Marcel Willaert (jaren '20). Ook hier zijn de composities van Willy en Jan.
 
Tienerkoor Sopraline: Justine Beelen, Karlien De Man, Lisa Vanloo, Marieke Van Assche en Arnaud Vandamme, brachten de liedjes, aangevuld met Koen Mertens (meester Koen), Lukas Masschelin en Jan Van Assche.
 
De muzikale vormgeving was in handen van Veerle Pauly (piano), Willy Vervloet (piano), Wim Van Assche (gitaar) en Lukas Masschelin (gitaar). De geluidsregie lag in handen van Geert Pittillion.
 
Video: Kamiel VA.
 
De avond was een organisatie van het Davidsfonds in samenwerking met de BIB.