Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Een avond met Valentijn

woensdag 08 feb 2012

De gedichtenwedstrijd die de Ruusbroecbibliotheek van Hoeilaart eind vorig jaar organiseerde, leverde meer dan 60 knappe inzendingen op, verdeeld over vier leeftijdscategorieën: 8 jaar, 9 jaar, 10 jaar en volwassenen. In samenwerking met het Davidsfonds hebben plaatselijke componisten een aantal van de meesterwerkjes op muziek gezet. Op de vooravond van Valentijn worden de mooiste gedichten voorgesteld en de prijzen uitgereikt: op maandag 13 februari 2012, om 19.30 uur in het Lindenhof.
 
Speciaal voor de gelegenheid worden de gedichten van Marcel Willaert van de jaren 1920 uit de kast gehaald. Deze werden voor het Druivenfestival van 2000 op muziek gezet en aan het publiek voorgesteld. Op de Avond met Valentijn worden ze gezongen door het tienerkoor Sopraline, versterkt met een aantal special guests.
 
Kortom, het wordt een gezellige en unieke avond, met jong (en minder jong) poëtisch en muzikaal talent, allemaal uit eigen dorp, met de medewerking van componisten Willy Vervloet, Veerle Pauly, Lukas Masschelein, Koen Mertens en Jan Van
Assche.
 
Een organisatie van Bib Hoeilaart en het Davidsfonds.
 
Kaarten
Kassa: 5 euro.
Voorverkoop en leden Davidsfonds: 4 euro.
Abonnement 1, 2, 3 … Hoeilaart: 3 euro.
Cultuurwaardebons worden aanvaard.
 
Kaarten in voorverkoop:
in de bib, bij Davidsfonds Hoeilaart
(tel. 02 657 07 68, davidsfonds@hoeilaart.be), bij Mimi's Optiek en bij de dienst Cultuur en Toerisme.