Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Echt zalige zondag aan de vijver (video en fotoalbum)

maandag 05 sep 2011
play video

Maandag 5 september - Na het krachtige onweer van zaterdagnacht was het bang afwachten of het park aan de vijver van Jeanine, de regenbuien zonder te veel problemen had doorstaan. De hele voormiddag werd hard gewerkt om iedereen droge voeten te waarborgen, wat wonderwel lukte.
 
Er waren diverse tenten voorzien om het slechte weer te trotseren maar, wonder boven wonder, die bleken voor een keer deze zomer, niet nodig want de zon begon te schijnen.
 
Willy Vervloet bracht een schitterend concert met tal van korte nummers uit een zeer gevarieerd oeuvre van bekende componisten, van Mozart tot Joplin, van klassiek tot boogiewoogie.
 
Meer dan honderd man had zich ingeschreven voor de heerlijke barbecue die de vrienden van Jeanine hadden bereid. Alles tot in de puntjes verzorgd. Ook toneelgroep Tros, waar Jeanine al jaren achter de schermen meewerkt aan de producties kwam een handje helpen zodat namiddag en avond een echte voltreffer werden vol zomerse gezelligheid en vriendschap.
 
Dit "concert aan de vijver" was een organisatie van Davidsfonds Hoeilaart en kreeg de steun van het weekblad "De Serrist", Drankenhanden Vantuycom, Bakkerij Linda Vandervaeren, Winterhalter (industriëele vaatwasmachines), AD Delhaize en Hoeilander.be.
 
De netto-winst gaat naar twee goede doelen: 'Help ons Helpen Roemenië' en 'Destiny Africa'.
 
En Jeanine Streulens, wiens droom met dit concert, in vervulling, was dolgelukkig met deze meer dan geslaagde dag. Zij wenst iedereen van harte te danken die meegeholpen heeft aan dit mooie Hoeilaartse moment.