Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Duidelijke taal op nieuwjaarsreceptie CD&V (video)

zondag 29 jan 2012
play video

Zondag 29 januari 2012 - De laatste politieke nieuwjaarsreceptie van dit jaar ging vrijdagavond door in het Lindenhof. CD&V had iedereen uitgenodigd voor een verzorgd hapje bij een lekkere Cava.
 
De vooraf aangekondigde gastspreker, Wouter Beke, de nationale voorzitter was op het laatste moment nog vervangen door vice-eerste minister, Steven Vanackere.
 
Voor de Hoeilaartse afdelingen spraken Wim Laureys, de fractievoorzitter in de gemeenteraad en toekomstig lijsttrekker, die de werkwijze en kracht als oppositiepartij toelichtte en Jan Van Assche, de voorzitter van CD&V, die het project "een hart voor Hoeilaart" toelichtte waarmee in kartel met N-VA, op 14 oktober naar de stembus wordt getrokken.