Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Drukke "week van de senior" op komst!

donderdag 10 nov 2011

Donderdag 10 november - Van 20 tot 27 november organiseert de seniorenraad in samenwerking met tal van Hoeilaartse verenigingen en het gemeentebestuur, een zeer gevarieerd programma. De feestelijkheden beginnen op zondag 20 november met een familieontbijt in het WSZ Den Dumberg, gevolgd dor een feestmis ter gelegenheid van 60 jaar Markant met het optreden van het tienerkoor "Sopraline'. In de namiddag oganiseert de LBG werkmansbond een T-Dansant in het Lindenhof. En dit is nog maar de eerste dag. Het volledige programma kan je hieronder downloaden. 

BijlageGrootte
PDF icon Week van de Senior 2011[1].pdf286.74 KB