Druivenfestival 2012: circus in Hoeilaart

donderdag 14 jun 2012

Donderdag 14 juni - Het comité van het Druivenfestival maakte gisteren het thema van het festival bekend: van 14 tot en met 17 september 2012 zal Hoeilaart ondergedompeld worden in heuse circussferen.
Ook de grote namen op de muziekaffiche werden bekend gemaakt: zo zal je onder meer kunnen genieten van Jef Neve Trio (vrijdagavond), Paul Michiels en Philip Cathérine (maandagnamiddag), Belle Perez (zaterdagavond) en Daan (Nerorock).
“Daarnaast krijgt Nerorock er dit jaar ook een klein broertje bij”, aldus Erwin Gysens, voorzitter van het comité. “Adhemar-rock gaat op zondag van start met een optreden van Kapitein Winokio.”
 
Van 14 september tot 17 september zullen tal van jongleurs, steltenlopers, clowneske toestanden en een vlooiencircus je verwelkomen op het meest gezellige nazomerfestival van de streek.
 
Op zaterdagnamiddag blijft er heel wat kinderanimatie in het park met springkastelen en kleinschalige circusvoorstellingen, maar het zwaartepunt is verschoven naar zondagnamiddag. Nerorock krijgt er namelijk een klein broertje bij: Adhemar-rock als het ware, want niemand minder dan Kapitein Winokio opent het gratis festival in de tent!
 
Nog twee maanden geduld. Voldoende tijd om mooi weer te bestellen!