Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Driemaal is scheepsrecht. Opnieuw brutale inbraak bij jeugdhuis Phobos

zaterdag 27 sep 2014

Zaterdag 27 september - Deze week kreeg jeugdhuis Phobos voor derde maal in korte tijd bezoek van inbrekers die nogal vernielzuchtig te werk zijn gegaan. Het glas van de buitendeur werd eruit geklopt en de dieven gingen aan de haal met de volledige inhoud van de frigo's. De lege flesjes werden niet achtergelaten, de drank werd dus niet ter plaatse opgedronken.
 
Als dergelijk bruut geweld gebruikt wordt, is het bijzonder moeilijk om dieven buiten te houden. De vraag die het bestuur van jeugdhuis Phobos zich dan ook stelt, is wat er moet gebeuren om dit in de toekomst te vermijden. Degelijke veilighedsdeuren of rolluiken plaatsen llijkt voorlopig de enige relevante oplossing maar dat initiatief zal dan wel van de gemeente moeten komen.