Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Dieven vorig weekend zeer actief

dinsdag 25 mrt 2014

Dinsdag 25 maart - Tijdens de nacht van vrijdag 21 op zaterdag 22 maart werd er ingebroken in een woning langsheen de Leopold I-laan in Hoeilaart. De daders maakten gebruik van een ladder die zij aantroffen in de tuin. Zij klommen op het dak en sloegen er een ruit stuk om zich toegang tot de woning te verschaffen.
Tijdens de nacht van zaterdag 22 op zondag 23 maart werd de achterdeur van de sporthal in Hoeilaart opengebroken. Er werd een brandblusser gestolen die weinig verder half leeggespoten werd teruggevonden.
 
In de loop van zondag 23 maart werden verschillende deuren en een raam opengebroken van het firmacomplex langsheen de Terhulpsesteenweg in Hoeilaart. Meerdere lokalen werden door de daders doorzocht.
 
Sociaal fonds
Er wordt opnieuw huis-aan-huis gegaan voor de verkoop van kaarten van de VZW Sociaal fonds politie – brandweer – veiligheidsdiensten. De politiezone Druivenstreek en de gewestelijke brandweer van Overijse waarschuwen de bevolking dat zij geen enkele binding hebben met deze VZW en raden aan geen kaarten te kopen.