Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Dieven van nummerplaten betrapt in Hoeilaart

donderdag 05 jul 2012

Donderdag 5 juli - Een opmerkzame buurtbewoner zag dinsdag 03 juli rond 20.00 u dat drie jongeren aan het prutsen waren aan een voertuig dat geparkeerd stond op de parking aan de Delhaize in Hoeilaart.
Vervolgens waren zij te voet weggegaan in de richting van het Gemeenteplein. De opgeroepen politiepatrouille van de zone Druivenstreek kon ter hoogte van de bushalte de drie jonge mannen aantreffen. 
Uit nader onderzoek bleek dat zij zopas de nummerplaten hadden gestolen van een Seat die op de parking geparkeerd stond. Zij wilden een auto kopen en zouden daarvoor de gestolen nummerplaten gebruiken.
 
De daders van 17, 19 en 20 jaar oud waren afkomstig uit Mechelen en Keerbergen
Zij werden overgebracht naar het commissariaat voor verhoor. De nummerplaten zullen aan de eigenaar die momenteel met vakantie is worden teruggegeven.