Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

"Den Barnum" vierde 10de verjaardag! (enkele foto's)

maandag 28 apr 2014

Maandag 28 april - De Rikke, Eric Van Muylem, had dit weekend iets te vieren. Het was immers tien jaar geleden dat hij het volkscafé op het Lindeke, het café-duivenlokaal "'t Lindeke', overnam. Hij koos voor een kroeg waar muziek centraal stond, in de traditie van 'de Jas' en 'de Mallemolen".
Barnum was, toen Eric jong was de cinemazaal op 't Lindeke en hij vond het de ideale naam voor zijn café. Den Barnum is ondertussen een succesvolle zaak waar je tot in de vroege uurtjes terecht kan.
 
Drie dagen lang werd er gevierd. Vrijdag met volksmuziek, zaterdag funky en zondag was er een uniek optreden van de "the Starfighters", het legendarische streekorkest dat van de jaren '60 tot '80 bijzonder populair was en menig bal in de streek opluisterde. Onze fotograaf sprong zondagnamiddag voor enkele foto's van The Starfighters en publiek.
 
Hoeilander.be wenst Eric een dikke proficiat!
 
Foto's: KarelVA