Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Dementie centraal in "Terug naar de eenvoud" (fotoalbum)

woensdag 26 mrt 2014

Woensdag 26 maart - Mozaïek Praatcafé Dementie Druivenstreek heeft het eerste werkjaar achter de rug met een zestal succesvolle praatcafés, georganiseerd in Overijse en Hoeilaart. Sinds dit jaar is er ook de samenwerking met Tervuren.
Om de vereniging meer bekendheid te geven, organiserende Mozaïek gisterenavond in CC Den Blank, de muziekvoorstelling “Terug naar de eenvoud” van Raf De Bruyn.
 
Dementie is een zeer ingrijpend en onomkeerbaar ziektebeeld. Velen krijgen ermee te maken. Rond dementie bestaat nog steeds een groot taboe. De voorstelling probeerde dit taboe te doorbreken. In “Terug naar de eenvoud” brengt Raf De Bruyn het verhaal van zijn grootmoeder waarvoor hij zelf mantelzorger is geweest. De voorstelling werd ondersteund door zang en piano.
 
De organisatie was een succes en gebeurde in samenwerking met de seniorenraden van Overijse, Hoeilaart en Tervuren.