Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

De nieuwe sportgids is er!

donderdag 10 nov 2011

Wie op zoek is naar een sportclub, informatie wil over de sporthal of zich afvraagt wat de sportraad precies doet, moet niet ver lopen. De sportdienst heeft alle informatie over het sportgebeuren in Hoeilaart in een handige gids gebundeld. 
 
Naast de sportactiviteiten die de gemeente elk jaar zelf op touw zet - voor de jeugd, de senioren en het hele gezin - komen er in de gids liefst twintig sportclubs aan bod. Van elke club kom je te weten welke activiteiten ze aanbiedt en hoe je lid kan worden.
 
De gids geeft ook een overzicht van de sportinfrastructuur waarover de sporters in Hoeilaart kunnen beschikken, en stelt de sportraad en de sportdienst zelf voor.
Je kan de gids hieronder inkijken en afprinten. Voor een gedrukt exemplaar moet je bij de sportdienst zijn. De leerlingen van de Hoeilaartse basisscholen kregen de gids via de school.