Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

De Hoeilaartse Klussenier introduceert "De Mobiele Badkamer"

dinsdag 20 nov 2012

De Hoeilaartse "Klussenier, Johan Desmedt uit de Kellenborrestraat 20, presenteert voor het eerst in de druivenstreek een 'mobiele badkamer'. Voortaan wordt het dus een stuk makkelijker om badkamers te renoveren. Het idee op zich is niet echt nieuw maar in de druivenstreek is er vandaag nog niemand die een dergelijke service aanbood. De 'mobiele badkamer' kan makkelijk op de inrit geplaatst worden of in de tuin. Je vind er naast een toilet ook een douche, een wastafel en verwarming aanwezig.  Er moet enkel een elektrische aansluiting beschikbaar zijn.