Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

De 50 uur van Phobos! (fotoalbums)

zondag 24 apr 2011

De 50 uur van Phobos zit er weer op. Stralend weer, veel volk, een positieve sfeer en toffe activiteiten, zo is het weekend samen te vatten. Jeugdhuis Phobos toonde zich van zijn beste kant en zit duidelijk in de lift. (klik 'lees verder' voor o.a. Nero rockrally, uitslag en foto's)Op de Nero rockrally 2011 traden zaterdagavond, onder ruime belangstelling, 6 groepen op, geselecteerd uit 35 inzendingen. Het publiek en de jury duidden twee winnaars aan die tijdens het Druivenfestival zullen optreden op Nerorock.
 
Deelnemende groepen waren (volgorde van fotoalbum, onderaan dit artikel aan te klikken):
 

  • The Pilot Light
  • Latest Disgrace
  • Sweetstone
  • Petty thug
  • Monkey Puzzle
  • Airplane

 
Winnaars werden Airplane en The Pilot Light. Zij waren duidelijk en met afstand de beteren. Vooral Airplane met een bezetting van 8 man bracht met vlotte skamuziek het publiek binnen de kortste keren in volle ambiance.
 
De 50 uur van Phobos ging de vroege uurtjes in met, uiteraard, een fuif.
 
Vandaag zondag begint met een ontbijt, een kikkerwedstrijd en later op de dag een quiz om uiteindelijk af te sluiten met een fuif.
 
Zaterdag:
 
Na een stevig ontbijt zaterdagochtend, aangeboden door bakkerij Linda Vadervaeren werd de voormiddag gevuld met Playstation 3 en Xbox games voor de vroege vogels. 
 
Om 11 uur startte de Phobos top 100 met tal van originele hits, speciaal voor de gelegenhied gemixt (binnenkort te horen op radio Tabasco). Op 1 staat 'Omen' van Hayseed Dixie.
 
Het middageten werd aangeboden door frituur Koldam, Tom en Wendy. Daarna begon de namiddag met verrassingsactiviteiten.
 
Je kan dit allemaal ontdekken op het fotoalbum 2 (zie onderaan).
 
Vrijdag:
 
Gisterenavond vrijdag om 21 uur ging de nieuwste editie van de 50 uur van Phobos van start. De eerste avond en nacht kan zonder meer een succes genoemd worden. Veel volk, toffe ambiance en een lekker ontbijt. Of de vermoeidheid de volgende uren kan verwerkt worden is maar de vraag. Vanavond zijn er in ieder geval de preselecties van Nerorock en nog veel meer ...

 
Klik hier voor het fotoalbum van de eerste nacht. 
Klik hier voor het fotoalbum 2 van de zaterdagvoor - en namiddag.
 
Klik hier voor het fotoalbum van de Nero Rockrally.
 
Klik hier voor het fotoalbum van zondag.
 
Het hele weekend door is iedereen er welkom. Op het programma staan een resem aan activiteiten, van feestjes tot de Nerorockrally, games, ontbijt, kikkertornooi en een quiz.
 
De 50 uur wordt uiteraard afgesloten met een slotfuif.
 
Het volledige programma vind je hier!