Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Chiro en Scouts klaar voor de Singing Village (fotoalbum)

zondag 28 sep 2014

Zondag 28 september - Volgende week begint de "Singing Village" uitdaging echt, maar inmiddels wordt al op vele plaatsen geoefend. Zondagnamiddag was het de beurt aan de chiro en de scouts. Zij repeteerden een liedje voor de flashmob van zaterdag 11 oktober op het plein voor het GC Felix Sohie. Els Cuypers, de initiatiefneemster gaf de jongeren een korte workshop met alle mogelijke slaginstrumenten en iedereen mocht zich uitleven.
 
De officiële start van "The SInging Village" is op zondag 5 oktober in de cafetaria van het GC Felix Sohie. Op het programma staan een hele reeks oude Hoeilaartse liedjes over de druiven en het Glazen Dorp. Wie graag komt meezingen, iedereen is welkom want dat is juist de bedoeling ... , afspraak zondag om 17 uur. 
 
Voor meer info over alle activiteiten van "The Singing Village", klik hier!
 
 Foto's: JanVA