Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

CD&V en N-VA verlaten de OCMW raad

woensdag 21 mrt 2012

Dit is een persbericht van de OCMW fractie van CD&V en N-VA
 
Op voorstel van CD&V Hoeilaart is het OCMW van Hoeilaart eindelijk op zoek naar een bijkomende hoofdverpleegkundige voor het Woon- en Zorgcentrum Hof ten Doenberghe. Een hoofdverpleegkundige geeft leiding aan een afdeling binnen het rusthuis en zorgt ervoor dat de dienstverlening goed blijft verlopen. Duidelijke een belangrijke taak met heelwat verantwoordelijkheden.
 
CD&V Hoeilaart is van mening dat de huidige personeelsleden van het OCMW van Hoeilaart die hiervoor belangstelling tonen de kans moeten krijgen om zich kandidaat te stellen voor deelname aan het examen van hoofdverpleegkundige. Mits de nodige opleiding en scholing kan men zich immers kwalificeren tot hoofdverpleegkundige.
 
Dergelijke functie vacant verklaren via de weg van interne mobiliteit is een uitdrukking van vertrouwen naar de eigen personeelsleden die al jaren met gunstige evaluatie hun taak naar behoren uitvoeren en biedt hen tevens ook de kans om verder door te groeien in hun loopbaan.
 
In tegenstelling tot bij het personeelsbeleid binnen het gemeentebestuur, wou de OCMW voorzitter hier niet ingaan op het CD&V voorstel waardoor de CD&V en N-VA raadsleden bij de behandeling van dit agendapunt de zaal hebben verlaten.
 
Omdat zijn eigen meerderheid niet in aantal was, kon het voorstel van de OCMW voorzitter niet goedgekeurd worden.
 
Dit geeft het huidig OCMW bestuur dan ook de tijd om tegen de volgende vergadering hun houding te herzien.