Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Brochetten, spaghetti of vol-au-vent?

donderdag 03 nov 2011

Zaterdag 12 november - Wie morgen zondag liever niet zelf kookt, wordt verwend. Er is keuze te over bij de verenigingen. Je kan kiezen voor de gerenommeerde brochetten met frietjes van de chiro (vanaf 11 uur in het Lindenhof). Het aperitief, de lekkere soep en een smaakvol dessert zorgen voor een perfect gevulde maag.
 
Ben je meer voor spaghetti of vol-au-vent dan kan je terecht bij de Gympies (vanaf 12 uur tot 16 uur in zaal De Eekhoorn). Ook hier is alles in gereedheid gebracht om je in de watten te leggen.
 
Twee van Hoeilaarts grootste verenigingen staan dus borg voor jouw culinaire zondag. 't Wordt moeilijk om daaraan te weerstaan!
Smakelijk eten