Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Brand op het gemeenteplein

vrijdag 29 apr 2011

Iets na middernacth, van donderdag op vrijdag, was er een kleine keukenbrand op de hoek van de Kerkstraat met het Gemeenteplein (boven de begrafenisondernemer). Omdat er geen brandblusser in het gebouw was kon het vuur aanwakkeren. Gelukkig kwam buurman Dieter Debroux, net thuis en trok hij met een brandblusser uit het oude KBC gebouw het huis binnen. Daar stond een kookpot zwaar in brand op het vuur. Dieter heeft het vuur  geblust. Kort daarop kwam de brandweer aanrijden met een indrukwekkende macht. Die zijn even binnen geweest om alles te controleren. De mama van het gezin en twee kindjes zijn in shock afgevoerd. 
 
Al bij al geen groot vuur maar vooral een geluk dat Dieter zo snel heeft gehandeld en zo erger kon voorkomen. Voor hetzelfde geld had de brand de weg kunnenn vinden naar het hele woonblok en de belendende gebouwen. 
 (Met dank aan Tim voor het verslag)