Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Blauwe paaltjes maken levering aan drukkerij 'De Serrist' onmogelijk

vrijdag 15 jun 2012

Vrijdag 15 juni - Sinds gisteren staan er blauwe veiligheidspaaltjes in de Koldamstraat, net voorbij de drukkerij "De Serrist" en de "AD Delhaize". Dit straatmeubilair, bedoeld om de veiligheid voor de voetgangers te verbeteren, heeft een spijtig neveneffect: de grote vrachtwagens die wekelijks leveren aan de drukkerij geraken niet meer gekeerd om binnen te rijden, wat uiteraard een probleem is.
 
Ook voor de vrachtwagens voor AD Delhaize wordt het een uiterst moeilijk manoeuvre om de laadkaai binnen te rijden.
 
Waarom worden de paaltjes niet verwijderbaar gemaakt? Voor de continuïteit van de bedrijven is het in ieder geval noodzakelijk dat er iets gebeurt, anders zal er van op de Koldamstraat moeten gelost worden met alle verkeersellende er bovenop.
 
In een reactie betreuren de betrokkenen dat dergelijk ingrepen gebeuren zonder eerst in overleg te gaan. Op die manier zouden heel wat problemen kunnen vermeden worden. Benieuwd hoe men dit gaat oplossen.
 
(wordt zeker vervolgd)