Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

BiBNIEUWS: iedereen leest voor!

vrijdag 18 nov 2011

Vandaag wordt het startschot gegeven van Vlaanderens Voorleesweek. De bib doet enthousiast mee. Achter de schermen worden stapels prachtige prentenboeken klaargestoomd. De Voorleesrugzakjes zijn al uitleenbaar. Hoogtepunt wordt weer het Voorleesaperitiefje. Afspraak opzaterdag 26 november om 11u30. Voor alle kindjes is er een verhaal en verrassing, voor hun mama/papa/oma/opa/… een drankje om ondertussen gezellig bij te praten.
 
In de aanloop naar Gedichtendag roept de bib iedereen op om zelf een versje te plegen. Eflje, haikoe, sonnet of limerick, iets over de zon, de liefde of het leven, het maakt niet uit. Alle poëtische inzendingen zijn welkom. De beste per leeftijdscategorie worden beloond met een boekenbon en een muzikale uitvoering aan de vooravond van Valentijn. Daarvoor zorgt het Davidsfonds.
 
Aanwinsten
 
De vele nieuwe prentenboeken worden nog even geheim gehouden. Dat wordt een verrassing, voo rhun papa/mama/opa/oma ... een drankje om ondertussen gezellig te praten. 
Voor de iets grotere lezers kunnen we alvast verklappen dat volgende nieuwigheden op de plank staan. Download hier de PDF!

BijlageGrootte
PDF icon Bibnieuws November.pdf50.54 KB