Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Bewoners Wjndaalstraat en omgeving boos (zelfs uitladen verboden)

vrijdag 17 feb 2012

Vrijdag 17 februari - Zoals reeds eerder gemeld, is er heelwat reactie op de verkeersomleiding veroorzaakt door de werken aan de Brusselsesteenweg. 
Vooral de bewoners van de Wijndaalstraat, de Steenbergstraat, de Edmond Vandervaerenstraat en de Jos Biesmansstraat hebben ernstige vragen bij het parkeerverbod tot het einde van dit jaar. Waar moeten zij met hun wagen naartoe als alle straten in de omgeving parkeervrij gemaakt worden
 
Ook begrijpen zij niet waarom niet alleen "parkeren" maar ook "stilstaan" verboden is. De keuze voor het bord E3 laat zelfs niet toe dat je uitstapt of zelfs de boodschappen uitlaadt. Is dit echt de bedoeling? 
Het hele omleidingsplan wordt ervaren als totaal buiten proporties en weinig overdacht.En de werken zijn nog niet eens begonnen!