Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

B&B Hippo-Droom officieel geopend (fotoverslag)

donderdag 24 apr 2014

Donderdag 24 april - Hoeilaart is sinds vandaag weer een schitterende handelszaak rijker. In Groenendaal, achter het bosmuseum werd de gloednieuwe Bed & Breakfast 'Hippo-Droom' geopend in aanwezigheid van veel belangrijk volk. De mooi verzorgde receptie illustreerde al meteen dat het Davy en Sophie, de uitbaters (zie foto), menens is met de kwaliteit. Dit wordt ongetwijfeld een gouden toeristische troef voor onze gemeente, en de ligging is fabuleus.
 De villa, daterend uit de belle-epoque periode, is prachtig gerestaureerd (Agentschap Natuur en Bos investeerde zo'n 950.000 EURO) en herbergt  8 kamers met een eigen luxe-badkamer, smart flat screen TV,  WiFi ... 5 kamers hebben ook een gezellige zithoek en een leuk terras. Voor wie te paard komt zijn er 6 ruime paardeboxen en een graasweide van 1 ha. Alle kamers hebben een thema. Van 'Dieren in het bos' tot 'druif', 'Nero' ... Je kan natuurlijk ook zonder paard komen logeren. 
Voor meer foto's van de kamers, info en tarieven kan je terecht op de website: www.hippo-droom.be.
 
Vanaf 3 mei zal het ook mogelijk zijn om in de namiddag een drankje of een dessertje te nuttigen, buiten op het heerlijke zonneterras. Later, waarschijnlijk in juni, zal je er ook kunnen lunchen.
 
Wij wensen dorpsgenote Sophie en Davy veel succes met deze prachtige zaak en wij roepen iedereen op om deze B&B aan te raden bij vrienden en familie. Een bezoekje aan Hoeilaart is altijd de moeite waard en Groenendaal is zo'n historisch geladen locatie, de machtige Keizer Karel logeerde er samen met 9 collega's gekroonde hoofden. Wie weet steek je zelfs wat mystiek op van Jan Van Ruusbroec. Zijn geest dwaalt er ongetwijfeld nog rond.
 
Wat ons ook verbaasde was de rust die de plek uitstraalt, ondanks de nabijheid van de Ring en de spoorweg. Je zou er zo gaan logeren! U ook? Het wordt alvast een zalige zomer. Voortaan kan je een boswandeling maken en nog iets gaan drinken ook. De wereld gaat er duidelijk op vooruit.
 
Voor meer info: www.hippo-droom.be
Foto's: JanVA