Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Bakkerij Linda Vandervaeren moeilijk bereikbaar

zaterdag 01 sep 2012

De volgende maanden wordt het even nadenken, wil je voor je dagelijkse brood en banket tot bij de bakkerij Linda Vandervaeren geraken. Door een onvoorziene wijziging in de planning van de werken aan de Brusselsesteenweg en het tegelijkertijd aanvatten van wegeniswerken in de Karrenbergstraat zal je er via de normale weg niet altijd komen.
 
De volgende twee weken geraak je er zeker via de Groenendaalsesteenweg, de Jules Delcordestraat en de Zoniënbosstraat tot op het einde van de Sparrebosstraat .
 
’s avonds en in het weekend zou je ook gewoon de Brusselsesteenweg kunnen oprijden van in het centrum tot aan de Sparrebosstraat.
De bakkerij Linda Vandervaeren opent maandag opnieuw de deuren en betreurt het dat de klanten niet tijdig konden verwittigd worden over de te volgen omleidingen en hoopt van harte dat het cliënteel het nodige begrip kan opbrengen en de bakkerij trouw blijft.
 
Voor wie de bereikbaarheid een echt probleem is, is het goed om weten dat de bakkerij ook aan huis levert. Voor meer info: 02 657 10 64.
Wij houden u de volgende weken graag op de hoogte over de geregelde wijzigingen in de omleiding.